A szerencsejáték függőséget okozhat. Játssz felelősségteljesen!
kapcsolat@kaszinozz.com

Unibet - 20 000 HUF kockázamentes fogadás 

 

 

 

A legnagyobb svéd tulajdonú fogadóiroda Európában. A skandináv piac szakértője, stabil bukméker egy nagyon nagyrabecsült névvel. Egyike a legnagyobb online szerencsejáték-szolgáltatóknak az európai piacon több, mint 9 millió ügyféllel világszerte. Az online szerencsejátékok széles skáláját kínálja, mint például sportfogadásélő fogadás, online kaszinó, póker, lottó, bingó és egyszerű játékok a Csoport weboldalán keresztül. Az ügyfélkör több, mint 100 országot átível.

 

Természetesen magyar felülettel és ügyfélszolgálattal rendelkező iroda, egyik kedvenc irodája a magyar sportfogadóknak. 

 

Bónuszok és játékok

Az új játékosokat az Unibet egy üdvözlőcsomaggal várja. Regisztrációd és befizetésed után első fogadásod kockázatmentesen teheted meg 20.000 Forintig. 

 

Ajánlott napi szinten követni a sportfogadás promócióikat, mivel folyamatosan "bombázzák" a játékosokat érdekesnél érdekesebb ajánlatokkal, legyen szó akár nyereménynövelőkről vagy kockázatmentes fogadásokról, de ezen kívül belépőjegyeket is nyerhettek számos sporteseményre. Előfordult, hogy Forma-1-es nyereményjáték berkein belül VIP jegyet lehetett nyerni a monzai versenyre, ahol még Mika Hakkinennel is találkozhatott a nyertes.

Elég széles tehát az Unibet bónuszainak és a nyereményjátékainak a sora. Ott van például a Supertoto vagy a Superscore, ahol sportesemények végeredményeit kell helyesen megtippelni (mint a Totóban).

A BetUp is egy izgalmas játék, ahol egy élő mérkőzésen kell megjósolni a következő percek eseményeit, úgy, hogy kiválasztjuk a megfelelő választ a felkínált lehetőségekből. Ezekért pontokat kapunk és akkor nyerünk, ha a félidő vagy a meccs végén mi gyűjtjük a legtöbb pontot a többiekkel szemben. Nagyon fontos, hogy mennyire gyorsan válaszolunk a kérdésre, minél gyorsabbak vagyunk a helyes válasszal, annál több pontot kapunk.

 

20 000 Forintos kockázatmentes fogadás

17 April 2020
Unibet bónusz, unibet kifizetés

KÉREM A BÓNUSZT

UNIBET REGISZTRÁCIÓ ITT

Betclic - 20 000 HUF Freebet - 

 

 

 

 

A Betclic egy magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkező online fogadóiroda, amely 2005 derekán kezdte meg a működését. A brand mögött álló cég főhadiszállása a La Manche csatorna túloldalán, Londonban található. A netes szerencsejáték szolgáltató kínálatában a sportfogadás mellett, az online casino, illetve ennek az élő változata, valamint a kártyajátékok királya, azaz a póker is megtalálható. A Betclic teljesen legális módon, ellenőrzött keretek között működik, és tisztességes játékfeltételeket biztosít a felhasználóinak.

Ráadásul a bónusz / promóció felhozatala a piac legjobbjai közé sorolható. A fentiek fényében ezért igencsak érdemes elgondolkodnia a bukméker irodánál történő számlanyitáson annak, aki egy minden szempontból megbízható szolgáltatót, és egy intuitív, multifunkcionális fogadási felületet keres.

 

A kaszinó kedvelőknek, a betclic egyik legjobb kaszinó bónuszt kinál ügyfeleinek 150 000 Forint Üdvözlő Bónusz. 

BETCLIC REGISZTRÁCIÓ

KÉREM A BÓNUSZT